ROTH  Lattialämmitysjärjestelmä


 Lattialämmitysjärjestelmä on vesikiertoinen, joka pitää kotisi tasaisen ja sopivan lämpimänä vuodenajoista riippumatta. Roth on energiamuodosta riippumaton, energiatehokas, taloudellinen ja huomaamaton. Lattialämmitys voidaan liittää useimpiin lämmitystapoihin, kuten maalämpöön, sähkölämmitykseen tai aurinkoenergiaan. Lämmitystapaa voi tarvittaessa myös vaihtaa jälkikäteen, mikäli lämmitystapa tulevaisuudessa vaihdetaan johonkin toiseen.

Lattialämmityksen etuja ovat mm. huoneen tasainen lämpö ja miellyttävän lämpöinen lattia jaloille, sekä sisustusta ja puhtaanapitoa helpottava lämpöpatterivapaa ympäristö. Miellyttävän lämpöisesti lattiasta nauttii varmasti kaikki perheen jäsenet, niin perheen pienimmät kuin aikuisetkin, lemmikkejä unohtamatta.

Vesikiertoinen Roth-lattialämmitysjärjestelmä sopii sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin.

Toteuttamisen rakenneratkaisuja on tarjolla useita. Roth sopii myös lähes kaikille lattiapintamateriaaleille – jopa kivipohjaiset pintamateriaalit tuntuvat mukavan lämpöisiltä.


ROTH lattialämmityksen asennus ja käyttö

Roth-lattialämmitysjärjestelmät asentavat kokeneet ammattilaiset ja työt suoritetaan tarkasti lattialämmityssuunnitelman mukaisesti. Lattialämmityksen asennukseen kuuluvat jakotukkien, lämmityspiirin asennus ja valmiin lattialämmitysjärjestelmän painekoetestaus paineilmalla, sekä rakennuskohteen valmistuttua vesivirtojen säätö ja tasapainotustyö. Säädön ja luovutuksen yhteydessä saat samalla kayttöönotto- opastuksen. Roth-lattialämmitysjärjestelmät ovat varmatoimisia, eivätkä ne vaadi säännöllisiä huoltotoimenpiteitä.


TARJOAMME LATTIALÄMMITYKSET SUUNNITELMINEEN JA ASENNUKSINEEN ...
ROTH Alu-LaserPlus® -putkijärjestelmä                


...yksinkertainen asennustekniikka uudis kuin saneeraus kohteiden  vesi-, jäähdytys- ja lämmitysasennuksiin...
                   
Roth Alu-LaserPlus® on LVI-alan uuden asennustekniikan virstanpylväs. Modernien ja joustavien laitteistojen kasvavan kysynnän vuoksi Roth on kehittänyt tämän uuden järjestelmän, joka perustuu parhaisiin ja uusimpiin materiaaleihin ja liitäntätekniikoihin.
Järjestelmän perustan muodostava Alu-LaserPlus®-putki on viisikerroksinen putki, jossa hyödynnetään Pe-XC-putken ja metalliputken parhaita ominaisuuksia. Järjestelmän liitännät perustuvat kuuluisaan puristustekniikkaan, joka helpottaa asennusta ja takaa varmimman lopputuloksen.
Roth Alu-LaserPlus® -järjestelmään kuuluu lisäksi komponentteja, jotka helpottavat ja sujuvoittavat putkiasennusta. Roth Alu-LaserPlus®-putki on laadukas tuote, joka on kehitetty erityisesti lämmitys-, jäähdytys- ja lämminvesijärjestelmiin.

Roth Alu-LaserPlus® -putken ainutlaatuinen ominaisuus on alumiinipinta, joka on laserhitsattu parhaan mahdollisen toleranssin ja tasalaatuisuuden varmistamiseksi. Putkessa on kaksi PE-RT-putkea, joiden välissä on alumiinikerros. PE-RT-putken ansiosta Alu-LaserPlus®-putki on käsiteltävyydeltään markkinoiden joustavin putki. Tuotanto tapahtuu ISO 9001 -laadunvarmistusstandardin mukaan, ja sitä valvovat monet eri tahot.

Kysy tarjous yhteydenottolomakkeella